06 33 825 794 info@bonniesteenman.nl

Bonnie Steenman
Redacteur & schrijfcoach

Schrijfcoaching

Heb je wel idee├źn over een boek dat je graag wilt schrijven, maar zit je compleet vast? Zou je willen dat iemand je kan begeleiden tijdens het schrijven van het verhaal dat je in je hoofd hebt maar niet op papier krijgt? Ik kan je helpen een begin te maken door bijvoorbeeld samen na te denken over de structuur van het boek, je eerste hoofdstuk of de juiste openingszin. In 2012 heb ik een cursus creative writing gevolgd (bij Gijsje Kooter in Amsterdam) en in mijn functie als bureauredacteur heb ik veel teksten herschreven.

Of werk je bij een uitgeverij en ben je iemand met een goed verhaal op het spoor maar weet je dat diegene dit niet helder op papier kan krijgen? Ik heb met veel verschillende auteurs samengewerkt en werk graag als ghostwriter. Mail of bel me en ontdek of ik je hiermee kan helpen.

Bonnie is een betrokken en heel prettige redacteur. Ze besprak met mij op respectvolle manier mijn werk, maar schroomde niet kanttekeningen te plaatsen en haar mening te geven. Ik vond het heel fijn om met haar te werken.

Josha Zwaan

Auteur