Schrijfcoaching - Bonnie Steenman

Schrijfcoaching Utrecht

Schrijfcoaching

Heb je wel ideeën over het boek dat je graag wilt schrijven, maar zit je vast? Zou je willen dat iemand je kan begeleiden tijdens het schrijven van het verhaal dat je in je hoofd hebt maar niet op papier krijgt? Ik help je een begin te maken door bijvoorbeeld samen na te denken over de structuur van het boek, de juiste openingszin en hoofdstukindeling. Als bureauredacteur bij Ambo|Anthos uitgevers heb ik honderden teksten herschreven en boeken begeleid. In 2012 heb ik een cursus creative writing gevolgd bij Gijsje Kooter en in 2019 ben ik toegelaten tot de jaaropleiding Proza bij Schrijfcursus Amsterdam/papieren helden waar ik alles leer over sterke personages, goede verhaalstructuur, vorm, stijl, vertelperspectief, dialogen schrijven, thema’s en motieven, sfeer, de juiste onderzoeksvraag, het belang van begrenzing en de juiste opbouw van scènes.

Of werk je bij een uitgeverij en ben je iemand met een goed verhaal op het spoor maar weet je dat diegene dit niet helder op papier krijgt? Als redacteur en schrijfcoach heb ik met veel verschillende auteurs (zie Portfolio) samengewerkt.
Mail of bel me en ontdek of ik je hiermee kan helpen.

Schrijfcoaching Utrecht – Schrijfcoaching Amsterdam

Bonnie is een betrokken en heel prettige redacteur. Ze besprak met mij op respectvolle manier mijn werk, maar schroomde niet kanttekeningen te plaatsen en haar mening te geven. Ik vond het heel fijn om met haar te werken.
Josha Zwaan

Auteur