Redactie zakelijke teksten - Bonnie Steenman

Redactie zakelijke teksten

Redactie zakelijke teksten

Je externe communicatie is het visitekaartje van je bedrijf. Klanten kiezen vaak het bedrijf met de netste teksten. Daarom moeten deze foutloos zijn en geen grammaticale onjuistheden of spelfouten bevatten. Maar dat niet alleen: je uitgaande teksten moeten ook helder, compact en goed leesbaar zijn. Alle teksten op websites, in (reclame)folders, aanbiedingsbrochures en nieuwsbrieven komen hiervoor in aanmerking. Ik werk op basis van een uurtarief en maak altijd van tevoren een inschatting hoeveel tijd ik nodig heb.

Commerciële tekst

Ook kan ik je helpen met de juiste commerciële tekst op papier te krijgen. Ik heb honderden commerciële teksten onder ogen gehad op de uitgeverij en net zolang aan elke tekst geschaafd totdat deze zijn doel diende: meer boeken verkopen. Ben je dus als ondernemer op zoek naar een aantal schrijftips die ervoor zorgen dat je externe communicatie helder, overtuigend en krachtig is, waarmee je je product nog beter in de markt kunt zetten? We kijken samen naar de juiste opbouw, structuur en het doel van de tekst en maken als het ware een geraamte, zodat je daarna makkelijker zelf de rest kunt invullen.
Neem contact op > Bonnie Steenman  Redactie zakelijke teksten

Bonnie is een scherpe mee-lezer. Geen detail ontgaat haar, maar – en dat vond ik zo fijn – ze plaatst die direct in het grotere geheel. Zo krijg je kritiek op meerdere lagen. Dat was prettig – én effectief.
Eke Mannink

Programmamaker, schrijver, dichter